mei 14

Woekerpolis oversluiten: sluit uw woekerpolis over en win

Woekerpolis oversluiten is volgens mij de enigste oplossing, maar zijn daar kosten aan verbonden ? Ja en oversluiten is zeker mogelijk want ik heb het ook gedaan

Woekerpolis oversluiten

Woekerpolis oversluiten: sluit uw woekerpolis over en win

Normaal gezien kun je zonder belemmering een woekerpolis overschrijven naar een andere maatschappij, maar dat kan wel wat tijd kosten. De kosten bij de nieuwe maatschappij zijn voor mij € 15, en de kosten bij de oude maatschappij zijn voor mij € 11000.

Het is dus mogelijk en je hoeft er betrekkelijk weinig voor te doen, en als je op voorhand een woekerpolis check laat doen dan weet je ook dat je er op vooruit gaat en daar doe je het toch voor. Ook gun ik de oude maatschappij de omzet en de winst niet, omdat ze mijn geld slecht bewaard hebben. Woekerpolis oversluiten doe het vandaag nog !! Nu maanden na het oversluiten van mijn polis staat het saldo er goed voor, lagere kosten lonen absoluut.

Waarom de Woekerpolis oversluiten

Als je een woekerpolis hebt kun je een woekerpolis check doen om te zien hoeveel je voordeel is, want meestal zitten er duizenden tot tienduizenden euro’s voordeel aan vast voor jezelf, dus doe altijd de woekerpolis check en beslis daarna of je gaat oversluiten.

Op woekerpolissen word veel verdiend

Op woekerpolissen wordt heel veel verdiend en daardoor ontvang je zelf veel te weinig als je eenmaal 65 jaar bent, maar daar kun je nu wat aan doen door over te sluiten. De kosten zijn hoog doordat de maatschappijen hoge percentages door berekenen, zij moeten hun directeuren elk jaar weer de hoge bonussen uitkeren dus dat moet ergens vandaan komen.

Bij een woekerpolis heb je een stuk wat het geldt belegd, en het andere deel is de verzekering en daar gaat iedere maand of keer ook een deel van het geld naar toe. In mijn persoonlijke situatie is na het stoppen van de maandelijkse premie betaling het probleem dat de kosten en de premie voor het verzekeringsdeel, en daar bovenop de crisis 2008 2009, er voor zorgen dat de polis minder waard wordt dus elk jaar wordt de polis minder waard en daar doe je het niet voor.

Woekerpolis oversluiten

Daarom heb ik persoonlijk besloten om de woekerpolis check te doen, en ook heb ik besloten om van maatschappij te veranderen, over enkele weken weet ik of en hoe alles is afgewikkeld, en zal ik dat hier weer beschrijven.

Mijn polis is nog steeds niet overgeschreven ben al aan het wachten vanaf 23 maart en het is nu 15 mei 2012, volgens mij wil ASR het zo lang mogelijk rekken !!

Vandaag 16 mei krijg ik bericht van Brand New Day dat mijn geld op de rekening staat.

Woekerpolis oversluiten doe het niet te laat !!

Woekerpolis oversluiten Lees meer >>>>>

Permanente koppeling naar dit artikel: http://mijnpensioenoverzicht.org/woekerpolis-oversluiten/

Geef een reactie

Your email address will not be published.