mrt 05

Woekerpolis check: vraag informatie aan over de woekerpolis

Woekerpolis check kun je op deze website doen, je kunt dan vergelijken, en eventueel overstappen zonder problemen. Lage kosten en een beter resultaat zijn je deel !!

woekerpolis check

Woekerpolis check: vraag informatie aan over de woekerpolis

De woekerpolis is een verzekeringspolis om naast je AOW een extra uitkering te ontvangen zodat je wat meer kunt doen als je 65 jaar geworden bent, de woekerpolis is een polis waar de verzekerings maatschappijen veel aan verdienen en waar jij en ik belachelijk weinig voor gaan krijgen als we 65 zijn.

Kijk op de website voor informatie over de woekerpolis : Lees meer >>>>>

Woekerpolis belegging

Woekerpolissen worden veelal belegd in aandelen of aandelen fondsen, zo ook mijn woekerpolis !! De woekerpolissen worden dus belegd om zodoende meer vermogen te krijgen dan op een spaarrekening, dit wordt meestal gebruikt voor pensioen, aflossen van je hypotheek of voor een willekeurig doel. Maar door de hoge kosten wordt veel al minder dan de helft belegd en dat ga je later merken.

Woekerpolis check en kosten

Officieel mag een verzekerings maatschappij maximaal 2,45 % over het complete vermogen aan kosten in rekening brengen, zo niet dan is er sprake van een woekerpolis ! Is er meer in rekening gebracht dan wordt u gecompenseerd. De compensatie is meestal maar een fooitje, bij Brand New Day zijn de kosten 4 x lager en uw opbrengst is dus hoger. Het is dus heel verstandig om een Woekerpolis check te doen. Makkelijk toch die woekerpolies check binnen 5 dagen weet je hoeveel je gaat besparen !!

Woekerpolis overboeken of oversluiten

De woekerpolis kunt je natuurlijk makkelijk overboeken om zodoende minimale kosten en maximaal resultaat te hebben, Dit kan bij een maandelijkse storting van € 250 al snel tienduizenden euro’s schelen en dat is mooi meegnomen !

Woekerpolis voorbeeld

Mijn woekerpolis heb ik afgesloten in 1992 en is dus bijna 20 jaar, ik heb 20 jaar lang 100 gulden en later € 45 betaald, momenteel is daar bijna niks van over ! Door emigratie is mijn polis nu premie vrij en mijn vraag voor afkoop dan kon ik € 86 (2009) op mijn rekening krijgen !!! Schandelijk, betaal al 20 jaar en er is bijna niks. Vandaag heb ik de woekerpolis check aan gevraagd bij Brand New Day, en ik ga absoluut overstappen, mijn woekerpolis verzekeraar zal aan mij niet blijven verdienen.

Kijk op de website voor de woekerpolis check Lees meer >>>>>

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://mijnpensioenoverzicht.org/woekerpolis-check/

1 ping

  1. […] is al jaren bij velen bekend dat banken en verzekeringen vele woekerpolissen hebben afgesloten waar ze mega winsten mee maken maar waar de consument niet vrolijk van kan […]

Geef een reactie

Your email address will not be published.