apr 04

Wat is een woekerpolis: dure polissen de deur uit

Wat is een woekerpolis !! Een woekerpolis is een lijfrente of levensverzekering die in de jaren tussen 1990 en 2010 veel verkocht zijn. Wat is een woekerpolis

Wat is een woekerpolis exact

Een woekerpolis is een verzekering voor een lijfrente of levensverzekering die op de eind datum, meestal als je 65 jaar bent een bedrag uitkeerd wat je over al die jaren gespaard hebt. Een woekerpolis kun je hebben als alleenstaand produkt om een extra pensioen op te bouwen, meestal heet dat een lijfrente of levensverzekering. Ook kan een woekerpolis gekoppeld zijn aan je hypotheek, dus heel veel mensen hebben er mee te maken. De woekerpolis dus de beleggingsverzekering is in twee delen te splitsen, je legt maandelijk een premie in om voor een bepaald doel geld te sparen

Woekerpolis direct over sluiten : Klik hier

De woekerpolis

Wat nu de woekerpolis is had eigenlijk voor de koper van de woekerpolis moeten woekeren, maar bij nader inzien heeft de woekerpolis alleen gewoekerd voor de grote financiele instellingen, die hebben mega winsten gemaakt door de woekerpolissen. Er zijn meestal zo veel soorten kosten aan verbonden dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dus niet te controleren en dat is voor de consument fataal.

Wat is een woekerpolis en de hoge kosten

Bij veel aanbieders van woekerpolissen werden dus heel hoge kosten in rekening gebracht, en dat is fataal voor de eindopbrengst van deze polissen, als daarnaast ook de aandelen beurzen en fondsen nog flink dalen dan ontvang je bij je pensioen maar een fooitje en dat is niet de bedoeling. Echter bij mij persoonlijk valt het tot nu toe flink tegen.

Resultaten van woekerpolissen

Het resultaat van de woekerpolissen hangt dus nauw samen met de beurzen wereldwijd, maar als de diverse kosten heel hoog zijn die berekend worden dan scheelt dat al snel 10.000 tot 10.000-den euro’s over heel de looptijd. De kosten zijn dus heel onoverzichtelijk, zoals overige kosten, aankoopkosten, verkoopkosten, beheerskosten, kosten van de verzekeraar, provisie’s voor tussenpersonen, en meestal nog meer van dergelijke duistere kosten.

Kosten woekerpolis vereenvoudigen

Volgens mij kunnen ze beter al deze kosten samen tellen en 1 soort kosten tonen, dan snappen wij als consumenten het beter, en dan is het ook beter te zien. Maar de grote maatschappijen vinden dat niks want dan kunnen ze je niet plukken.

Mijn beleggingswinsten verdampt

Na de crisis zijn mijn beleggingswinsten verdampt, en de beurs moet heel wat stijgen eer dat het weer leuk gaat worden, zonder crisis hadden we misschien helemaal de woekerpolissen niet ontdekt. Maar door de crisis zijn velen gaan rekenen en orienteren. Sinds enkele jaren zijn diverse stichtingen bezig om een schadevergoeding te eisen bij de grote financieele instellingen, zelf ben ik ook lid geworden. Heb al diverse keren een paar euro ontvangen, en er zou nog meer moeten komen. We wachten het af !! Wat is een woekerpolis = Een polis die de aanbieder geld opbrengt, en de afnemer niet.

De dure woekerpolis direct oversluiten vraag informatie aan : Klik hier

Nu direct mijn pensioen jaar ruimte bereken : Klik hier

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://mijnpensioenoverzicht.org/wat-is-een-woekerpolis/

Geef een reactie

Your email address will not be published.