apr 02

Niet morrelen aan pensioenakkoord: rommelen aan het pensioenakkoord

Rommelen en morrelen aan het pensioenakkoord, touwtrekken aan het grote geld, dat is wat de regering aan het doen is.

Niet morrelen aan pensioenakkoord

Niet morrelen aan pensioenakkoord: rommelen aan het pensioenakkoord

Niet morrelen aan pensioenakkoord ! De leeftijd van de AOW zou pas in 2020 omhoog gaan naar 66 jaar, volgens MKB Nederland is morrelen aan dit pensioenakkoord uit den boze, en ook niet fair omdat de afspraken eerder zijn gemaakt met de werkgevers en de werknemers. Niet morrelen aan pensioenakkoord heeft toch ieders voorkeur !

De voorzitter van MKB Nederland Hans Biesheuvel heeft dat deze week laten weten. MKB Nederland staat nog steeds achter het pensioenakkoord en wij staan voor onze handtekening, die onder dat akkoord staat, aldus aldus de voorman van de werkgeversorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf.’

Als ZZP-ers nu direct aanvullend pensioen regelen : Klik hier

Nu direct mijn pensioen jaar ruimte bereken : Klik hier

Niet morrelen aan pensioenakkoord en bezuinigingen van het Kabinet

Vorige week (2012 week 13 ) is uitgelekt dat de onderhandelaars van VVD, CDA en PVV overwegen de pensioenleeftijd al eerder te verhogen dan 2020 wat niet is afgesproken met de sociale partners

De drie partijen van de gedoogcoalitie praten in het Catshuis over grote bezuinigingen van zeker zo’n 10 miljard euro. De bezuinigingen moeten ervoor dat het Nederlandse begrotingstekort binnen een jaar weer aan de EU-normen voldoet.

Ondertussen is de gedoogcoalitie van de baan dus alles kan weer anders worden als de verkiezingen zijn op twaalf september en er een andere combinatie uit voort komt.

Niet morrelen aan pensioenakkoord en lastenverzwaringen

Hans Biesheuvel maakt zich zorgen dat de afspraken in het Catshuis door de VVD, CDA, PVV, vooral beperkt blijven tot lastenverzwaringen voor burgers en bedrijven.

De noodzakelijke hervormingen zoals bekend, in onder meer in WW en ontslagrecht blijven uit wordt algemeen gevreesd. De voorzitter van het MKB baseert zich op ”signalen” die hij heeft ontvangen. ‘Wij hebben onze contacten met de betrokken diverse partijen en horen afwijkende signalen.

Biesheuvel wijst op het dalende consumentenvertrouwen. Dan is het niet verstandig om de lasten te gaan verhogen. Biesheuvel roept het kabinet op om nu ook echt te gaan hervormen.

Vermoedelijk willen de onderhandelaars in het Catshuis onder meer ook de btw verhogen wat ook weer ten laste komt van de consument, niet morrelen aan het pensioenakkoord is dus onze stelling !

Niet morrelen aan het pensioenakkoord daar staat de handtekening van het MKB onder, maar over rechts of over links gaat de consument dit toch weer betalen dat is zeker, want het tekort moet aangezuiverd worden.

Niet morrelen aan dit pensioenakkoord, waarom al die onrust als je eindelijk 65 bent !

Als ZZP-ers nu direct aanvullend pensioen regelen : Klik hier

Nu direct mijn pensioen jaar ruimte bereken : Klik hier

Permanente koppeling naar dit artikel: http://mijnpensioenoverzicht.org/niet-morrelen-aan-pensioenakkoord/

Geef een reactie

Your email address will not be published.