mrt 27

Mijn woekerpolis gaat eruit: ja mijn woekerpolis is weg

Mijn woekerpolis gaat eruit dat is nu 100 % zeker, ik gun de huidige maatschappij geen enkele winst meer uit mijn knip, zeker als ze niet beter met mijn geld omgaan !

Mijn woekerpolis gaat eruit

Mijn woekerpolis gaat eruit: ja mijn woekerpolis is weg

Sinds kort is mijn woekerpolis gecheckt en het blijft dat ik 1750 minder kosten ga betalen dan bij de huidige maatschappij, ASR is dus € 1750 euro duurder voor een polis te bewaren die premievrij is feitelijk is het zo dat op mijn 65e jaar de polis op 0 staat want er worden elk jaar kosten afgetrokken en aangezien ik niet meer inleg trekken zij hun kosten van het hoofd bedrag af, dus € 0 in 2028. Wat inhoud dat ik bij Brand New Day € 1750 zal overhouden, nou ik hoop het mee te maken, en het zijn natuurlijk allemaal maar prognoses.

Vraag direct informatie aan om uw woekerpolis over te sluiten : Klik hier

Mijn woekerpolis gaat eruit en de polis check

Vorige week heb ik deze resultaten van de polis check ontvangen, heb er even over na gedacht en toen besloten om klant te worden bij Brand New Day, maar naar ik hoor zal het overschrijven van de polis nog geruime tijd duren omdat het meestal langzaam wordt afgewikkeld.

Mijn woekerpolis gaat eruit hoe gaat alles in zijn werk

Nadat ik had besloten dat ik de polis wou overschrijven, heb ik het document uitgeprint wat ik van Brand New Day ontvangen had, de kosten aan Brand New Day zijn € 15 voor de overschrijving, wat ik niet veel vind ! Per omgaande werd mij info toegezonden dat er een rekening geopend was, waar ik direct een kijkje heb genomen. De rekening bij Brand New Day vind ik een heel goed alternatief voor een levensverzekering of lijfrente polis, en dat niet alleen ik kan je absoluut adviseren om dat ook te doen, heel flexibel, uitkeringsdatum kun je wijzigen, wat ik direct heb gedaan. Het is feitelijk een bankrekeningnummer met heel flexibele mogelijkheden. Zelf ga ik niet bijstorten omdat de polis premievrij was, maar als ik op een moment wat geld over heb dan stort ik dat wel bij.

Pensioen met toekomst

Het Pensioen bij Brand New Day bied mij veel mogelijkheden die bij andere maatschappijen niet mogelijk zijn of niet bekend zijn, nu kan ik inloggen op mijn account en zie ik direct info over mijn pensioen en kan daar direct wijzigingen in aanbrengen.

Pensioen en werknemer

Bent u werknemer dan adviseer ik absoluut een account bij Brand New Day, het is zo overzichtelijk en handelbaar dat iedereen dit zou moeten hebben dan heeft je pensioen een gouden toekomst, ondanks dat natuurlijk iedere aanbieder afhankelijk is van de beurs of de economie.

Pensioen voor zelfstandigen

Voor zelfstandigen is het volgens absoluut de beste mogelijkheid om pensioen te beleggen, als je als zelfstandige eens een mindere tijd heb dan kun je eventueel een paar stortingen overslaan, alles is mogelijk. Je kunt automatisch laten afschrijven, maar je kunt ook aangeven om zelf te storten, dus in mindere jaren heb je dan geen verplichting. Het volgende artikel zal ik schrijven als de polis overgeschreven is !

Mijn woekerpolis gaat eruit dat is 1000 % zeker !!

Mijn woekerpolis gaat eruit maar wat duurt dat lang, zit nu al 2 maanden te wachten op het afwikkelen van de diverse zaken.

 

Lees hier meer over de polis check >>>>>> en bestel het info pakket vrijblijvend !!

 

Mijn winst staat veilig !! Mijn woekerpolis gaat eruit !!

 

informatiebrochure 500x500

 

Als ZZP-ers nu direct aanvullend pensioen regelen : Klik hier

 

Nu direct mijn pensioen jaar ruimte bereken : Klik hier

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://mijnpensioenoverzicht.org/mijn-woekerpolis-gaat-eruit/

3 reacties

  • kritische consument on maart 28, 2012 at 6:40 pm
  • Beantwoorden

  Weet je ook dat er garantieverzekeringen zijn?? Dan weet je straks zeker wat je krijgt.
  Ook BND belegt. Op amweb.nl kun je over deze partij veel kritische geluiden lezen. Die zou ik zeker eens bekijken. En een normale fee die zij in rekening brengen is meestal 750 euro. Die 15 euro klinkt niet geloofwaardig.

  1. Bedankt voor de tip en ik ga het hier beschrijven of het € 15 is of dat het meer wordt !!

  2. Kosten overboeking
   Voor het overboeken van uw polis brengt Brand New Day éénmalig € 15 in rekening. Zodra het geld van uw oude polis
   op uw rekening bij Brand New Day wordt bijgeschreven, wordt hier éénmalig € 15 vanaf gehaald. U hoeft deze kosten
   dus niet naar Brand New Day over te maken.

Geef een reactie

Your email address will not be published.