mei 17

Brand New Day: Brand New Day ervaringen rekening en opbrengst

Ik heb sinds 16 mei 2012 een beleggingsrekening bij Brand New Day. In dit artikel alle ins en outs over de beleggingsrekening die ik momenteel heb. Mijn Brand New Day ervaringen.

Brand New Day ervaringen rekening

Brand New Day: Brand New Day ervaringen rekening en opbrengst

Sinds enkele dagen is mijn geldbedrag van mijn woekerpolis overgeboekt naar mijn beleggingsrekening van Brand New Day. Ben nu net ingelogd en voor mij zie ik een mooie blauwe website met boven in de 3 keuze knoppen :

  • Overzicht
  • Rekeningen
  • Persoonlijke gegevens
  • Opbrengst beleggingsrekening

Naar aanleiding van bovenstaande woorden / tabbladen ga ik de website helemaal uitleggen, en laten zien wat allemaal mogelijk is, en aan de hand daarvan aantonen dat het beter is dan een woekerpolis. Regelmatig zal ik updates plaatsen over het wel en wee van mijn keuze.

Nu direct mijn pensioen jaar ruimte bereken : Klik hier

Brand New Day ervaringen rekening / Tabblad Overzicht

Het Tabblad Overzicht daar kun je bovenin een overzicht zien van je rekening, je rekeningnummer, soort rekening wat bij mij een pensioenrekening is, de startdatum, einddatum, uitkering, de inleg, risicoverdeling, waarde en wijzigingen. Verder is hier een nieuws kader te zien en een kader waar de belangrijke datums in staan.

Tabblad Rekeningen Brand New Day

Als je op dit tabblad klikt kom je op een pagina waar je alles over je rekening kunt zien, en waar je alles kunt wijzigen. Het bovenste kader daar kun je de prognose van je rekening zien met goede beurs, historische beurs en slechte beurs, maar goed dat is koffiedik kijken. Ook zie je daar het bedrag dat je wenst en wat de verwachting is en het bedrag van een eventuele periodieke storting.

Daar onder vier kaders met mogelijkheid voor wijzigingen door te voeren, wijzigingen van de rekeningdetails, fondsen en geld, inleg en looptijd. In deze vier kaders kun altijd je gegevens wijzigen die betrekking hebben op de inleg, rekening, soort belegging, einddatum, levenslang uitkeren, of alleen de eerst vijf jaar, daar kun je dus alles zelf wijzigen en dat is toch heel belangrijk. Zelf heb ik direct wijzigingen door gevoerd, welke dus gratis kunnen worden doorgevoerd door jezelf, wat ik een groot voordeel vind.

Tabblad Persoonlijke gegevens

Op deze pagina kun je al je persoonlijke gegevens organiseren en bijwerken, alles staat heel duidelijk aangegeven en dat is voor mij heel belangrijk, ook kun je dagelijk een kijkje nemen in je pensioen gebeuren, en dat vond ik bij mijn woekerpolis leverancier niet zo makkelijk. Ook kun je wat meer storten als je wat geld over hebt, en eventueel de periodieke bedragen wijzigen als het even te veel is. Brand New Day ervaringen rekening wordt vervolgd, als er nieuws is dan zal ik dat hier melden.

Mijn oordeel over de beleggingsrekening

De beleggingsrekening van Brand New day is volgens mij een optie voor iedereen die naast zijn AOW een pensioen op wil bouwen. Je hebt overzicht en inspraak over je eigen pensioen geld en de kosten zijn relatief veel lager dan bij de beruchte woekerpolis !

Nu op 18 oktober 2012 schrijf ik hier een update wat betreft mijn ervaringen met mijn beleggingsrekening van Brand New Day, mijn gevoel en mijn oordeel waren zeker goed want de kosten zijn heel doorzichtig en de opbrengst is nu 4,5 % en dat is niet slecht in vijf maanden tijd. Wel is het zo dat mijn rekening gevoelig is voor dalingen van de Beurs, dus een lagere AEX geeft enige druk naar beneden op mijn beleggingsrekening, maar dat kun je duidelijk volgen en dat was bij de ASR wel een beetje anders.

Opbrengst beleggingsrekening brand New Day eind 2012

 

Eind 2012 was de opbrengst over 2012 ruim 10 %, ja het was zelf op een haar na 12 % en dat vind ik niet slecht. Natuurlijk was de beurs in in 2012 welwillend, maar de cijfers staan er, elk jaar deze toename dan kan ik op 65 jarige leeftijd ruim leven.

Eind 2013 was de opbrengst over 2013 ruim 17 %, dus weer een heel positief jaar. Dat kan ook niet anders want beurzen zijn gestegen en daar hangt het allemaal aan vast. Aansluitend op dit resultaat is mijn tevredenheid ook gestegen. Brand New Day is voor mij de beste en goedkoopste oplossing voor pensioen of lijfrente !

Met enige regelmaat ga ik hier updates plaatsen !

Bestel direct het ontwoekerpakket

Kijk voor extra pensioen regel het zelf

Permanente koppeling naar dit artikel: http://mijnpensioenoverzicht.org/brand-new-day-ervaringen-rekening/

Geef een reactie

Your email address will not be published.